Başkan Sarıkurt, ÇİSAD İftarında İş Dünyasıyla Bir Araya Geldi

Orjinal Resim

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (ÇİSAD) tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına katıldı. Ramazan ayının bereketini ve birleştirici ruhunu iş dünyasının temsilcileriyle paylaşan Başkan Sarıkurt, Çorlu’nun geleceği için birlik ve beraberlik mesajı verdi.

“Çorlu’nun Gücü, İş Dünyamızın Emeğinde Saklı”

Programda iş insanlarıyla yakından ilgilenen Başkan Sarıkurt, Çorlu’nun sanayi ve ticaret kenti kimliğinin altını çizdi. Kent ekonomisine değer katan sanayicilerin yerel yönetimle olan uyumunun, şehrin kalkınmasındaki en büyük itici güç olduğunu belirtti.

Başkan Sarıkurt, “Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği’nin (ÇİSAD) düzenlemiş olduğu iftar programında kıymetli iş insanlarımızla bir araya geldik. Bu güzel buluşmaya vesile olan ÇİSAD yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Ortak Akıl ve İstişare Vurgusu

İftar sonrasında gerçekleştirilen sohbetlerde Çorlu’nun öncelikli projeleri ve yerel yönetim ile iş dünyasının iş birliği yapabileceği alanlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Sarıkurt, Çorlu’yu daha ileriye taşımak için bu tür istişare toplantılarının devam edeceğini ifade etti.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    11.03.2026 16:36:16
  • Okuma Sayısı
    11

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l