Çorlu, Bilim Konuşuyor

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “Bilim Konuşmaları” Serisinin üçüncü buluşması gerçekleştirildi.

 
Serinin Üçüncü Buluşması Gerçekleştirildi

Çorlu Belediyesi’nin Bilim Konuşmaları serisi sürüyor. İlki geçtiğimiz ekim ayında Prof. Dr. Ali Demirbay’ın konuşmacı olarak yer aldığı küresel ısınmanın geleceğimizi nasıl etkileyeceği konusunun değerlendirildiği “Çorlu Bilim Konuşmaları”nın geçtiğimiz aralık ayında Prof. Dr. Abidin Kılıç’ın konuşmacı olduğu “Dünya’nın Uzaydaki Yolculuğu” konulu konferansın ardından serinin üçüncü buluşması da düzenlendi. 

Prof. Dr. Abidin Kılıç’ın Sunumuyla

Sürdürülebilirlik ve İklim Değişikliği konusuyla yine Prof. Dr. Abidin Kılıç’ın sunumuyla Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde gerçekleştirilen programa, Çorlu Belediye Başkan Vekili Ecevit Karaca, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Renal Rehkan, belediye meclis üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve iklim değişikliği konusunda duyarlı vatandaşlar katıldı.

Prof. Dr. Abidin Kılıç’ın iklim değişikliği ve bu konuda alınabilecek tedbirleri derinlemesine ele alarak katılımcılara değerli bilgiler aktardığı program, Çorlu Belediyesi ile Birleşik Krallık Dışişleri ve Kalkınma Bakanlığı İkili İş birliği Programı tarafından finanse edilen Çorlu’daki Kadınların Mesleki Eğitim Yoluyla Güçlendirilmesi projesi kapsamında gerçekleştirildi. 
 

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    25.02.2025 14:01:18
  • Okuma Sayısı
    35

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l