13. Çorlu Kültür, Sanat ve Spor Festivali Başlıyor

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi tarafından 13’üncü kez düzenlenen Çorlu Kültür, Sanat ve Spor Festivali; geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da konserler ve çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek. Festival, Çorlu Belediyesi Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni ile başlayacak.

29 Ağustos ile 1 Eylül 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Çorlu Kültür, Sanat ve Spor Festivali’nde ünlü isimler sahne alacak; spor müsabakaları, gösteriler, sergiler ve etkinlikler gerçekleştirilecek.

29 Ağustos 2024 Perşembe günü saat 17.00’de Cumhuriyet Meydanı belediye önünde Çorlu Belediyesi Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni ile başlayacak festival kapsamında, sünnet çocukları ve ailelerinin de katılımıyla kortej gerçekleştirilecek. Çardaklı Çeşme Sahnesi’nde sona erecek olan kortejin ardından sünnet şöleni, Kel Orhan ve Orkestrası’nın birbirinden güzel ve eğlenceli şarkıları eşliğinde devam edecek. Saat 20.00’de ise 5. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı Bandosu tarafından Atatürk Meydanı’nda konser düzenlenecek.

Zaferimizin 102. Yıl Dönümünü Fener Alayı ve Ceza Konseri ile Kutlayacağız

30 Ağustos 2024 Cuma günü saat 09.00’da Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek olan çelenk sunum töreninin ardından saat 10.30’da resmigeçit töreni ve kutlama programı gerçekleştirilecek.

13. Çorlu Kültür, Sanat ve Spor Festivali kapsamında düzenlenen Zafer Kupası kapsamında saat 19.00’da Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nda ödül töreni düzenlenecek.

Atatürk Meydanı’ndan başlayacak olan Zafer Yürüyüşü Fener Alayı, Cumhuriyet Parkı’nda tamamlanacak ve ardından rap müziğin sevilen ismi Ceza sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek.

Ali Altay En Güzel Şarkılarla Sahnede Olacak

13. Kültür, Sanat ve Spor Festivali’nin üçüncü gününde saat 12.00’de Cumhuriyet Parkı’nda yer alan Kafe 1923’te “Şeflere Özel Mutfaklar”,  saat 17.00’de sahne çadırında “Çocuklar İçin Resim Atölyesi” ve alternatif sahnede ise “Sokakta Şenlik Varsa Ben De Varım” etkinlikleri gerçekleştirilecek. Saat 19.00’da ise Zafer Kupası kapsamında Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nda müsabakaların ardından ödül töreni düzenlenecek.

Saatler 21.00’i gösterdiğinde ise folk, pop ve rock müziğinin sevilen isimlerinden Ali Altay sahne alarak birbirinden güzel şarkıları Çorlulular için söyleyecek.

Son Gün Etkinlikleri

Festivalin dördüncü ve son günü gün boyunca Çorlu Kültür Sanat Derneği tarafından Cumhuriyet Parkı’nda kurulacak alternatif sahnede çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Saat 15.00’te Sarılar Mahallesi Bitki Üretim Merkezimizde “2. Aronya Hasat Şenliği” gerçekleştirilecek.

Saat 17.00’de Cumhuriyet Parkı’nda kurulacak alternatif sahnede “Sokakta Şenlik Varsa Ben De Varım” etkinlikleri sahnelenecek.

Coşkun Çelik Coşturacak

Saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanı’nda Cumhuriyet Parkı’nda kurulacak ana sahnede Çorlu’muzun ve bölgemizin sevilen sanatçısı Coşkun Çelik sahne alarak şarkılarıyla konser alanını dolduracak olan Çorlu halkını birbirinden güzel şarkılar eşliğinde coşturacak.

Ümit Besen ve Pamela’dan Muhteşem Bir Final Gecesi

Festivalin finalinde ise fantezi müziğin efsane isimlerinden Ümit Besen ile rock müziğin  sevilen sanatçılarından Pamela, müthiş performanslarıyla büyüleyecekler.

Çorlu Belediyesi tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek olan Çorlu Kültür, Sanat ve Spor Festivali’nde etkinlikler ücretsiz olup tüm halkımız davetlidir.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    28.08.2024 15:45:39
  • Okuma Sayısı
    4335

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l