Sevimli Dostlarımız Yeni Bir Başlangıç İçin Sizi Bekliyor!

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Hayvan Bakımevi’nde bulunan sevimli dostlarımızı “Yeni Bir Başlangıç” projemiz kapsamında sahiplendirmeye devam ediyoruz.

Projenin hayata geçtiği günden bu yana çok sayıda köpek ve kedinin sahiplendirilerek yeni ve sıcak yuvalarına kavuştuğunun altını çizen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, son bir ay içinde 22 köpeği sahiplendirdiklerini söyledi.

Çorlu Belediyesi Hayvan Bakımevi’ne getirilen hayvan dostlarımızın ilk olarak sağlık kontrollerinde geçirildiğini belirten Başkan Sarıkurt, “Daha önce kısırlaştırılmamış olan sokak hayvanlarını kısırlaştırılarak yeni yuvalarına kavuşabilmeleri için bakımevimizde misafir ediyoruz.” dedi.

Sahiplerini bekleyen çok sayıda köpeğin yapılan duyuruların ardından sahiplendirildiklerini belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Çorlu Belediyesi olarak sokak hayvanlarının sahiplendirilmesi ve sevimli dostlarımızın sıcak ve güvenli yuvalarında yeni bir hayata başlamalarına imkân sağlamak amacıyla geçtiğimiz dönemde hayata geçirdiğimiz “Yeni Bir Başlangıç” projemiz kapsamında hizmete giren sahiplendirme platformu ile çok sayıda dostumuzu hayvansever dostlarımızın görmesini sağladık.

Son bir ayda 22 sevimli dostumuzu sahiplendirerek yaşam standartlarını artırdık. Projemizin başarılı bir şekilde gerçekleştiğini ve kıymetli hemşehrilerimizin de projemize sahip çıktığını görmek çok güzel. Projemizin örnek teşkil edeceğine ve sahipsiz dostlarımızın yeni yuvalarına kavuşarak yaşamlarını sağlıklı ve mutlu bir şekilde sürdüreceklerine inanıyorum.

Bu dünyanın yalnızca bizlere ait olmadığını asla unutmamalıyız… Çorlu Belediyesi olarak dostlarımızın yaşam haklarına saygı duyarak onlar için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Trakya bölgesinin en modern hayvan bakımevinde kapasite artırma çalışmalarımızın sonuna yaklaştık. Sahiplendirme çalışmalarımızı da şimdiden hızlandırarak dostlarımızı yeni sahipleri ve yuvalarıyla buluşturacağız. Bu aşamada siz kıymetli hemşehrilerimizin desteği gerçekten çok önemli. Bir kez daha “YAŞATMAK İÇİN SAHİPLEN” çağrısında bulunuyor ve tüm hemşehrilerimi bu canlarımıza sahip çıkmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    26.08.2024 14:50:11
  • Okuma Sayısı
    343

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l