Çorlu Tercih ve Tanıtım Günlerine Yoğun İlgi

Çorlu Belediyesi tarafından 30-31 Temmuz tarihleri arasında 8 üniversite, 4 özel okul ve kurs merkezinin katılımıyla gerçekleştirilen “Çorlu Tercih ve Tanıtım Günleri”nden 1.100 öğrenci yararlandı.

Geçtiğimiz yıl hayata geçirilen proje kapsamında Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversiteye yerleşmek isteyen öğrencilere tercih desteği sağlayan Çorlu Belediyesi, bu yıl da gençlerin geleceklerine dokunabilmek ve eğitim hayatlarını doğru tercihlerle sürdürebilmelerine olanak sağlamak amacıyla öğrenci dostu projesi olan “Çorlu Tercih ve Tanıtım Günleri”nin ikincisini düzenledi.

8 üniversite ve 4 özel okul ve kurs merkezinin katılımıyla 30-31 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Çorlu Tercih ve Tanıtım Günleri’ne başvuran 1.100 öğrenci, Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantlarda görevli üniversite ve kurs merkezi görevlilerine başvurarak destek aldılar.

Çorlu Tercih ve Tanıtım Günleri’ne Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, İstanbul Arel Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, İstanbul Esenyurt Üniversitesi, İstanbul Gedik Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, İstanbul Rumeli Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Mektebim Koleji,  Topkapı Sur Okulları, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Ün Pratik Kurs katılırken eğitim kurumları tarafından geleceklerini şekillendirmek, alacakları eğitim ile ilgili doğru tercih yapabilmeleri ve üniversiteleri yakından tanıyabilmeleri için gençler ve ailelerine danışmanlık hizmeti verildi ve bilgilendirmelerde bulunuldu.

Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantlarda gerçekleştirilen Çorlu Tercih ve Tanıtım Günleri’ne katılarak merak ettikleri sorulara yanıt alan öğrenciler ve aileleri, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a, eğitim kurumlarına ve katkı sunanlara teşekkür ettiler.

2.08.2024 15:22:36