Engelsiz Kafe

Müdürlük : Fen İşleri Müdürlüğü
Tamamlanma Tarihi : 30.07.2021
Proje Durumu : Tamamlanan

Çorlu'da yaşayan engelli bireylerin iş hayatına katılımlarını artırmak, onlar için sosyal girişimcilik ve yenilikçilik yaratarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında istihdam edilmelerini sağlamak amacıyla inşa edilen Engelsiz Kafe için protokol düzenlendi.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şube Başkanı Canan Naciye Yurdseven tarafından imzalanan protokol ile birlikte Engelsiz Kafe'nin işletmeciliği Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi'ne devredildi.

Engelli vatandaşlarımıza yönelik yapmayı taahhüt ettiğimiz projelerimizden biri olan ve belediyemize ait  Kumyol Caddesi Gölcük Meydanı'nda bulunan eski spor salonunun olduğu alanda inşa edilen Engelsiz Kafe, Çorlu'da yaşayan engelli bireylerin iş hayatına katılımlarını artırmak, onlar için sosyal girişimcilik ve yenilikçilik yaratarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında istihdam edilmelerine önemli katkı sağlayacak.