Zabıta Ekipleri Pazar Yeri Denetimlerini Sürdürüyor

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler pazar yerleri uygulama yönetmeliği kapsamında kentimizdeki pazar yerlerinde denetleme yapmaya devam ediyor.

Çorlu Belediyesi zabıta ekipleri Alipaşa Mahallesi Çetin Emeç Bulvarı’nda yer alan ve salı günleri vatandaşların hizmetinde olan Atakent Kapalı Pazar Yeri’nde ve Çobançeşme Mahallesi Güldalı Sokak’ta kurulan pazartesi semt pazarında denetimlerini sürdürüyor. Çorlu Belediyesi Pazar Yerleri Uygulama Yönetmeliği kapsamında yapılan denetimlerde kurallara uymayarak satış yapan tezgâhların yanı sıra geçiş yollarında mal satışı yapan pazarcı esnafı hakkında da tutanak tutularak cezai işlem uygulanıyor.

Son olarak pazar yerlerinde denetlemede bulunan zabıta personelleri tarafından usulsüz satış yapan esnaflar ile ilgili idari yaptırım tutanağı düzenlendi. Zabıta ekiplerinin tutanağına istinaden Çorlu Belediye Başkanlığı Encümen kararınca, kurallara uymayarak tezgâh açan esnafa para cezası ve pazarlardan bir hafta süreyle men edilme cezası verildi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetimlerine devam ederken pazarcı esnafına kurallara uyması konusunda telkinde bulunuyor.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    8.09.2020 17:14:22
  • Okuma Sayısı
    1270

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l