´Acınızı Paylaşıyoruz, Aşımızı Paylaşıyoruz´

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi tarafından Giresun sel felaketinde maddi ve manevi zarar uğrayan vatandaşlara destek olmak amacıyla gıda yardım kolileri gönderildi.

Geçtiğimiz günlerde Giresun’un Dereli İlçesinde gerçekleşen sel taşkınının ardından bölge halkı yaralarını sarmaya çalışırken vatandaşlara Çorlu Belediyesi’nden destek geldi. 150 adet gıda yardım kolisi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce hazırlanarak personel tarafından araca yüklendi. Zor günler geçiren Giresun halkına yardım eli uzatabilmek amacıyla hazırlanan yardım kolileri afet bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

‘Afetzedelerin Yanındayız’

Konu ile ilgili açıklama yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Giresun’da 9 vatandaşımızın hayatını kaybettiği acı sel felaketinin ardından bölgedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olabilmek amacıyla Çorlu Belediyesi olarak gıda kolileri gönderiyoruz. Tıpkı Elazığ depreminde olduğu gibi Giresun sel felaketinde de elimizden geldiğince afetzedelerin yanında olmak için çaba gösteriyoruz.

‘Giresun’a Sevgimizi Gönderiyoruz’

Erzak kolilerinin yanında Çorlu’dan Giresun’a yüreğimizdeki sevgiyi gönderiyoruz. Yaraları ancak dayanışma ve sevgi ile sarabileceğimize inanıyoruz. Bir kez daha Giresun halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve bir daha böylesine acı olayların yaşanmamasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    28.08.2020 14:45:39
  • Okuma Sayısı
    1902

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l