Kurban Satış Merkezi Açılıyor

Orjinal Resim

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasına kısa bir süre kala çalışmalarını tamamlayan Çorlu Belediyesi, Kurban Satış Merkezi'ni hizmete sunuyor. 17 Temmuz Cuma günü büyükbaş hayvan satışlarıyla hizmete girecek olan kurban satış merkezi, bayramın ilk üç gününde de hizmet verecek.

Hıdırağa Mahallesi'nde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Mezbahası yanında kurularak büyük ve küçükbaş hayvan yetiştiricileri ile vatandaşların hizmetine sunulan Çorlu Belediyesi Kurban Satış Merkezi'nde hazırlıklar tamamlandı. Kurban Satış Merkezi'nde 2020 yılı kurbanlık büyükbaş hayvan satışları 17 Temmuz 2020 Cuma günü, küçükbaş hayvan satışları ise 24 Temmuz 2020 Cuma günü başlayacak.

Bu yıl Çorlu Belediyesi Kurban Satış Merkezi'nde yaklaşık olarak 400 büyükbaş ve 1.500 civarında küçükbaş hayvanın gelmesi beklenirken, satışlar her yıl olduğu gibi bu yılda Hıdırağa Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde kurulan alanda gerçekleştirilecek.

Kurban Kesimi İçin Randevu Alınacak

Kurban Satış Merkezi'nin yanında yer alan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Mezbahası ise pandemi sebebiyle alınan önlemler neticesinde Kurban Bayramı’nın ilk 3 günü randevu sistemiyle hizmet verecek. Randevular Çorlu Mezbaha İdaresi'ne bizzat yapılarak alınacak.

Kesim Ücretleri Belirlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Mezbahası'nda büyükbaş hayvan kesim ücreti 350 TL, küçükbaş hayvan kesim ücreti ise parçalama dâhil 100 TL olarak belirlenirken, detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 444 99 59 numaralı telefondan Çorlu Belediyesi Hayvan Bakımevi’ne ulaşabilecekler.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    16.07.2020 17:20:47
  • Okuma Sayısı
    4650

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l