Canlı Yayın Konserleriyle Evlerinize Konuk Oluyoruz

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen "Ramazan Etkinlikleri" kapsamında düzenlenen konserlerde sanatçılar dijital platformlar üzerinden Çorlulular ile buluşuyor. Başkan Sarıkurt koronavirüs salgını nedeniyle zor günlerden geçtiğimizi hatırlatarak Ramazan ayı boyunca düzenlenecek canlı yayın konserleriyle Çorlu halkına moral vermeye gayret ettiklerini söyledi.

Koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde zaman zaman uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Ramazan Etkinlikleri" kapsamında Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde düzenlenen ve dijital platformlardan (Youtube ve Facebook) canlı olarak yayınlanan konserler devam ediyor.

Ramazan ayının bir gün öncesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Canan Şimşek konseriyle başlayan etkinlikler devam ediyor. 23 Nisan 2020 Perşembe akşamı başlayan ve Mayıs ayı itibariyle devam eden ve canlı olarak yayınlanan konserler kapsamında sırasıyla Grup Nefes, Onur Baytan ve Özgür Kanat birbirinden güzel şarkılarıyla sahne aldı.

Yaklaşık 100 bin kişiye ulaşan dijital konserlerin "Ramazan Etkinlikleri" kapsamında devam edeceğini belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Koronavirüs salgını nedeniyle zor günlerden geçiyoruz. Gönül isterdi ki hep beraber meydanlarda düzenlediğimiz iftar programlarında ya da konserlerde sizlerle olalım, kardeşçe kucaklaşalım. Ancak şimdilik Ramazan ayının maneviyatı ve birleştirici gücüyle sizlerle ekran karşısında buluşabiliyoruz. Biraz olsun sizleri mutlu edebilmek için değerli sanatçılarımızı dijital platformlar aracılığı ile evlerinize konuk ediyoruz. Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz canlı yayın konserlerimize devam edeceğiz.

Bizler, siz değerli Çorlulular için çalışmaya devam ediyoruz. Bu zor günleri birlikte atlatacak ve hep birlikte başaracağız. Değerli sanatçılarımıza ve sosyal medya hesaplarından bizleri izleyen siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

"Ramazan Etkinlikleri" kapsamında dijital platformlar üzerinden saat 21.00'da düzenlenecek olan konser programı ise şöyle:

5 Mayıs 2020 Salı - Edanur ve Ekrem Beken

7 Mayıs 2020 Perşembe - Nilay Döldöş

9 Mayıs 2020 Cumartesi - Osman Demirel

10 Mayıs 2020 Pazar - Ahmet Selçuk İlkan

12 Mayıs 2020 Salı - Coşkun Çelik ve Orkestrası

14 Mayıs 2020 Perşembe - Uygar Erdoğan

16 Mayıs 2020 Cumartesi - Kadem Pir

18 Mayıs 2020 Pazartesi - Cem Vatansever

20 Mayıs 2020 Çarşamba - Tolga Sağ

22 Mayıs 2020 Cuma - Tuğba Özay

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l