Kumyol ve Şinasi Kurşun Caddeleri´nde 1. Etap Tamamlandı

Orjinal Resim

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından Kumyol Caddesi ve Şinasi Kurşun Caddesi'nde yürütülen 1. etap çalışmaları tamamlandı. Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi ile Çukurçeşme Sokak arasında kalan kısımda yürütülecek olan 2. etap çalışmalarına önümüzdeki hafta başlanılacak.

Geçtiğimiz yıl çeşitli kurumlar tarafından bölgede yürütülen internet, elektrik ve su gibi altyapı çalışmalarının ardından Kumyol ve Şinasi Kurşun Caddeleri'nde meydana gelen deformasyon nedeniyle başlatılan çalışmalar kapsamında üst yapı 1. etap asfalt serimi, yer karosu, oluk, bordür ve yağmur ızgarası imalatları tamamlandı ve 1. etap çalışmaları sürecinde kapalı olan yollar yeniden trafiğe açıldı.

1010 ton asfalt ve 38 ton balanst yol dolgu malzemesi serimi yapılan Kumyol Caddesi ve Şinasi Kurşun Caddesi'nde ayrıca 70 metre yağmur suyu drenaj hattı, 30 metre granit yağmur oluğu döşemesi gerçekleştirilirken, 40 metre granit bordür ve yer karosu ile 5 adet yağmur ızgarası cadde üzerinde ihtiyaç duyulan noktalara konuldu.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 1. etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından 2. etap çalışmaları için hazırlıklarını sürdürürken, Kumyol Caddesi'ndeki 2. etap çalışmaları Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi ile Çukurçeşme Sokak arasında yürütülecek, ardından çalışmalar kademeli olarak Kumyol Caddesi ve şehir genelinde devam edecek.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    16.04.2020 14:28:29
  • Okuma Sayısı
    1173

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l