Eko-Tim Kulübü´nden Başkan Sarıkurt´a Ziyaret

Çorlu'da eğitim ve öğretim veren Özel Çorlu Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları öğrencileri, "Eko-Okullar Programı Eko-Tim Kulübü" eğitim çalışmaları kapsamında su korunumu ve önemini içeren belediye çalışmaları konusunda bilgi almak için Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u ziyaret etti.

Çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma konusunda "Eko-Okullar Programı Eko-Tim Kulübü" eğitimi uygulayan Özel Çorlu Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Okulları öğrencileri toplumsal sorumluluklar içinde önemli bir yer tutan su korunumu ve önemini içeren belediye çalışmaları hakkında bilgi alarak bu çevre bilincini okul içi ve okul dışında yaymak amacıyla Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u ziyaret etti.

Öğrencilerin duyarlı davranışından ötürü çok mutlu ve memnun olduğunu ifade eden Başkan Sarıkurt, öğrencilere Çorlu'daki su kaynakları, su arıtımı ve su tasarrufu ile ilgili bilgiler sunarken öğrencilerden gelen soruları yanıtladı ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Öğrenciler daha sonra TESKİ Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürü Müjgan Kuru ve Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Çevre Mühendisi Serkan Kaya'dan su, geri dönüşüm ve atıklarla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

26.02.2020 15:26:18
    1983