Basketbol U16 Erkekler Bölge Şampiyonası Kuraları Çekildi

Orjinal Resim

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından altyapı faaliyetleri kapsamında organize edilen 2019-2020 sezonu Basketbol U-16 Erkekler 1. Bölge Şampiyonası kura çekiminin ardından Bilecik'te başladı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, şampiyonada mücadele edecek olan Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) U16 Erkek Basketbol Takımımıza başarılar diledi.

1881 Düzce Belediye, Anadolu Efes, Ant Spor Organizasyon, Balıkesir BŞB, Bilecik Tenis Dağcılık, Çanakkale Basketbol Atölyesi, Çanakkale Türk Telekom, Çorlu Belediyesi, Derince Yenikent, Edirne FSM Ortaokulu, İzmit Basketbol İhtisas, Lüleburgaz Trend Gençlik, Sakarya Gelişim Basketbol, Tredaş Spor Kulübü ve Yalova Belediye takımlarının mücadele edeceği şampiyona öncesinde Bilecik'te düzenlenen teknik toplantı sonunda yapılan kura çekimi gerçekleştirildi.

Kuralar Çekildi

Kura sonucunda takımlar A, B, C ve D gruplarına ayrılırken ilk gün İzmit Basketbol İhtisas-Çorlu Belediyesi, Çanakkale Türk Telekom-Sakarya Gelişim Basketbol, Edirne FSM Ortaokulu-Yalova Belediye, Ant Spor-Derince Yenikent, Bilecik Tenis Dağcılık-Balıkesir BŞB, Anadolu Efes-1881 Düzce Belediye ve Tredaş Spor Kulübü-Çanakkale Basketbol Atölyesi takımları eşleşirken, Lüleburgaz Trend Gençlik ilk gün müsabakalarını bay geçecek.

İkinci gün karşılaşmalarında Çorlu Belediyesi-Lüleburgaz Trend Gençlik, Balıkesir BŞB-Ant Spor, Derince Yenikent-Bilecik Tenis Dağcılık, Çanakkale Basketbol Atölyesi-Anadolu Efes, 1881 Düzce Belediye-Tredaş Spor Kulübü, Yalova Belediye-Çanakkale Türk Telekom ve Sakarya Gelişim Basketbol-Edirne FSM Ortaokulu karşı karşıya gelirken, İzmit Basketbol İhtisas ikinci günün bay takımı olacak.

Çorlu Belediyesi'nin bay geçeceği üçüncü günde ise Anadolu Efes-Tredaş Spor Kulübü, Çanakkale Basketbol Atölyesi-1881 Düzce Belediye, Lüleburgaz Trend Gençlik-İzmit Basketbol İhtisas, Çanakkale Türk Telekom-Edirne FSM Ortaokulu, Yalova Belediye-Sakarya Gelişim Basketbol, Ant Spor-Bilecik Tenis Dağcılık ve Balıkesir BŞB-Derince Yenikent takımları karşılaşacak.

Müsabakalar Başladı

25 Şubat 2020 Salı günü (bugün) sabah 09.00'da başlayan ilk gün müsabakaları gece 21.00'de oynanacak olan İzmit Basketbol İhtisas-Çorlu Belediyesi müsabakası ile sona erecek.

Tek devreli lig usulüne göre dört grupta oynanacak müsabakalarda, ilk iki sırayı elde edecek olan takımlar gruplarından çıkma şansı elde edecek. Çapraz eşleşme sonucu birbiriyle eşleşecek 8 takım bir üst tura terfi etmek için mücadele edecek ve kazanan takımlar Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak.

Başkan Sarkurt Başarılar Diledi

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) U16 Erkek Basketbol Takımımızı Bilecik'te düzenlenen şampiyonaya uğurlayan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, sporun her dalında başarıyı elde edebilmek için sporu ve sporcuları desteklediklerini belirterek, “2020 Avrupa Spor Kenti olan Çorlu'muzda her zaman sporcularımızın yanında olmaya gayret ediyoruz.

Bilecik'te düzenlenen 2019-2020 sezonu Basketbol U-16 Erkekler 1. Bölge Şampiyonası öncesinde ÇBSK U16 Erkek Basketbol Takımımız ile bir araya geldik. İnanıyorum ki, şampiyonada güzel maçlar çıkaracaklar ve Çorlu'muzun gururu olacaklar. Sporcularımıza şampiyonada başarılar diliyorum." dedi.

KAYIT DETAYLARI

  • Oluşturulma Tarihi
    25.02.2020 13:21:27
  • Okuma Sayısı
    1641

Diğer Haberler

Site Yönetimi Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü l Tüm Hakları Saklıdır l